S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Första dagen på höstlovet!

Hejhej!
 
Idag så började jag dagen med att uppdatera datorn. Det är en stor skillnad ifall du har Macbook! Är det Macbook PRO så är det ingen skillnad alls i princip... Sen cyklade jag till en kompis där vi ägnade dagen till att spela Minecraft och vid 3 så åt pizza och kolla på Hangover 1. Annars var det att gå tillbaka bakom skärmen in i Minecraft igen. Nu har vi tagit en paus för att blogga och lite annat. Jag ska åka hem vid 8 så jag får se till att spela lite mer innan jag ska dra mig hemåt. Men vi hör imorgon! Puss /Filippa

Oktober favoriter! ♡

Hejhej!
Nu tänkte jag göra ett inlägg om mina favoriter som varit under månaden oktober. Jag tänkte ha olika rubriker så får ni läsa om dom ni tycker är mest intressantast, eller så läser ni om allt!
 
Smink
Detta är en concealer från makeup store som fungerar perfekt enligt mig. Concealer är en sak som jag inte skulle kunna klara mig utan och dem concealerna jag har haft innan har oftast kletat sig eller så har det blivit streck efter en timma. Men denna håller hela dagen och det behövs inte mycket för att den ska täcka.
 
En annan sak som jag använder lite då och då är denna eyeinern också från makeup store. Jag använder den ibland och det jag har märkt är att den torkar väldigt fort vilket är bra för då kletar den inte av sig. Samtidigt är den lätt att tvätta bort!
 
Sedan en ögonskugga från mac som jag mest använder när jag ska på till exempel fest eller så. Det jag gillar mest med den är att det är en creme så man kan bara ta en borste och sätta på. Jag är inte jätte bra på att sätta på lösögonskugga så den här cremen fungerar jätte bra för just det!
 
Detta skulle kanske inte jag kalla smink men den får vara med i den här kategorin ändå! Detta är ett nagellack från isadora och det är färg 114 arctic frost. Det är en jätte fin rosa färg som samtidigt är genomskinlig vilket jag gillar!
 
Doft och kropp
Här är tre produkter från victoria´s secret som min syster och min mamma köpte åt mig i london!
Det är en hand & body creme som är i lukten strawberries&champagne. Den är verkligen jätte bra och återfuktar mina händer super bra!
Sedan är det två body mists, such a flirt och secret charm. Som jag tycker luktar ganska olika men ändå gott båda två!
 
Sedan är det en duo body butter från the body shop som även den kommer från london. Det är helt enkelt två olika slags body butter, en för normal hud och en för den lite torrare huden. Den fungerar super och jag rekomenderar den verkligen!
 
Till sist så är det ett lipsyl från aco, jag köpte den på apoteket men den finns säker överallt. Det är en lukt av vanilj och jag har med mig den överallt. Den för verkligen mina läppar att bli mjuka och inte torra på något sätt!
 
Spel och gaming
Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag älskar att spela spel. Innan var det Call Of Duty som nästan tog över mitt liv, men i september kom det ut ett spel som heter Grand Theft Auto 5 många känner säkert igen det som gta 5 också. 
I början kände väl jag att det inte var något speciellt med det, men jag köpte det och nu gör jag nästan inget annat än att spela detta. 
Det är som en ända stor lekplats där man kan göra uppdrag, skaffa bilar, döda folk, man gör i princip vad man vill! Det är som ett andra liv kan man säga.
 
Heminredning!
Till sist så har vi inredning och detta är en bild på en glasburk med en rosa rosett på. Det är väldigt fint att bara dekorera någonting med tyg eller band såhär. Det blir lite mer liv i rummet på något sätt!

Träna!

Hej på eeeeer!
 
Jag kom precis hem från en löpningstur med pappa. Det blev 6 km och vi sprang runt edsborg, mot sandhem och sedan sandhemsspåret hem!
Imorgon hoppas jag hinna till överby efter skolan, ska köpa två par nya jeans eftersom jag känner att jag börjar få lite ont av dom.. Efter det hade jag tänkt att gå på gudstjänst så jag prickar av ännu en av dom 12 st som vi ska gå på innan konfirmationen!
 
hadé!
En höstbild på mig, den poetiska bilden som är väldigt söt enligt mig och på alla andra!

Rum inspiration!

Hejhej!
 
Idag har jag varit i skolan som dom flesta andra i min ålder. 
Nu sitter jag hemma hos filippa med elin och berfin och gör i princip ingenting! Snart ska vi iväg till konfirmationen där vi ska prata om döden och livet, känns sådär att prata om döden, men ändå intressant på något sätt.
 
Förresten så hade jag tänkt att jag skulle börja med en slags julpyssel serie nu till julen. Jag gillar både att bara strosa runt hemma och pyssla eller bara ändra rummet!
Kommentera gärna om det är något speciellt som ni vill att jag ska göra och visa nu till jul!
Hejdå!
 
Här kommer två bilder på rum som jag tycker verkar så otroligt mysiga!
Bilderna kommer från instagram, @roominterior

fotafotafota!

Hehej!
 
Idag var det skola som vanligt, efter skolan så hängde elin med mig hem, vi åt såklart, as always, panpizza! Samtidigt som vi åt så försökte jag få henne att börja kolla på serien Vampire Diaries, men jag vet inte om jag lyckades få henne att bli intresserad...
I alla fall, när vi hade sett två avsnitt så gick vi ut och fotade lite, blev faktiskt nöjd med bilderna! Men sedan blev det stress till kaninhoppningen så jag lämnade elin ensam hemma hos mig och då tog min syster hand om henne, hoppas det gick bra elin!
 
Jaja, det var ungefär det som hände idag!
Hade bra som bara den!
 
 

Söndag!

Hej på er!
 
Egentligen hela helgen så har jag sovit över med filippa och elin (konstigt att det var just med dom).
Vi var i stallet två gången och herregud vilken fin häst filippa har, kolla gärna hennes blogg för bilder på Carrigan!
http://filippamedf.blogg.se/ 
 
Idag hade jag egentligen tänkt att gå på gudstjänst eftersom jag måste ha gått på 12 st för att kunna konfirmera mig, men jag stannade hemma och tvättade en blus och städade rummet istället!
På torsdag åker mamma och min lillasyster till london och jag hoppas verkligen att dem får kul där. Hade såklart velat följa med men i femman så tar mamma med en av oss och åker på språkresa till london. Så jag har redan varit där med henne en gång!
Men det blir bara jag och pappa hemma, vilket på ett sett ska bli skönt för då slipper jag tänka så mycket på hur det ska vara och inte vara här hemma...
 
Som de flesta vet, som läser eller har läst min blogg länge, så älskar jag att fixa med mitt rum. Så förra helgen åkte jag till IKEA för att köpa nya saker till rummet. Jag köpte för ungefär 700 kr och igår så såg jag på kontot att jag låg på minus 200 kr så jag får försöka fixa det på något sätt..
Men mitt rum blev super bra så jag tänkte slänga in lite bilder på hur det ser ut nu!
 
Tackåhej!
 
 
 
 

Längesedan!

Nu var det längesedan jag skrev, skrev jag ens på min födelsedag? I alla fall så fick jag pengar, en gosig nalle som heter bosse, headset och en resa till götlaborg med mamma som spenderades i helgen!

Imorgon är det hemstudiedag vilket innebär att vi ska vara hemma och jobba, så vi fick några uppgifter att göra hemma som innebär sovmorgon och max två timmars jobb!
Efter det så ska jag och elin med filippa till stallet där jag funderar på att ta med mig kameran... Efter det så åker vi hem till filippa när vi övernattar till på lördag!

Jaja, så ser det ut, 
hejdå!
En bild på the power of family'